В Ливърпул притеснени от липсата на прогрес в преговорите с Ван Дайк, Салах и Александър-Арнолд

Шефовете на Ливърпул са все по-притеснени от липсата на прогрес в преговорите с трима основни играчи с изтичащи договори. Става въпрос за Вирджил ван Дайк, Мохамед Салах и Трент Александър-Арнолд. Настоящите контракти и на тримата са до лятото и те могат да си тръгнат като свободни агенти, ако не се разберат да преподпишат, пише "Таймс".

В момента текат отделни разговори с всеки от споменатите трима играчи. За съжаление обаче с никой от тях не могат да намерят решение за преподписване, като преговорите дори не са близо до финализиране.

В същото време на "Анфийлд" нямат много време и трябва да побързат, ако искат да са сигурни, че ще задържат тези играчи. Причината е, че още от януари те ще имат право да преговарят с други клубове и дори да подпишат предварителни договори, които да влязат в сила от лятото.

Като че ли най-притеснително е положението с Александър-Арнолд. 26-годишният англичанин е сериозно изкушаван от Реал Мадрид. Той е гласен за заместник на Дани Карвахал и испанският гранд не крие намеренията си, че иска да го привлече като свободен агент. Това още повече усложнява ситуацията за Ливърпул, за който ще е още по-трудно да го убеди да остане на "Анфийлд".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти