Лийдс без Груев изпусна Съндърланд

Отборите на Съндърланд и Лийдс направиха равенство 2:2 в двубой от 9-ия кръг на английския Чемпиъншип. Съперниците се намират в челната тройка на класирането, като “черните котки” са лидери. И двата тима през последните две години имаха неуспешни опити за изкачване в елитната Премиър лийг след загуби в плейофите.

Българският национал Илия Груев бе аут от групата на отбора на Лийдс заради контузията, която получи в последния шампионатен двубоя срещу тима на Норич. Според последната иинформация нараняването на Груев е сериозно и изисква по-сериозна медицинска намеса.

Контузията на Илия Груев налага операция

Крис Риг даде аванс на домакините от Съндърланд с ранен гол в 9-ата минута, като съперниците им се съвзеха бързо и в средата на полувремето Жоел Пиру изравни резултата в 22-рата минута.

След почивката в светлината на прожекторите попадна Жуниор Фрипо, който в рамките на полувремето се превърна от герой в абсолютен антагонист за своите. Първо той осъществи пълния обрат в полза на отбора на Лийдс с гол в 56-ата минута, но в 7-ата минута на добавеното време от съдията си вкара злощастен автогол.

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти