Чар на пристигане в България: Кубрат е национален герой!

Следващият опонент на Кобрата, Махмуд Чар, кацна на Летище София по-рано днес (30.09). Германецът със сирийски корени пристигна в родината ни, за да участва в пресконференция за официалното обявяване на двубоя му с Кобрата, който ще се проведе на 7-и декември в “Арена София”.

“Трудно се става шампион, но по-трудно е да задържиш колана. Трябва да работя два пъти по-усилено. 100% ще задържа титлата! Обичам България. Знам, че предния път публиката подкрепяше Пулев, защото е национален герой. Той е страхотен боксьор, страхотен шампион. Направил е много за България, за народа ѝ. Той беше много силен при аматьорите. Уважавам го много", заяви Чар за btvSport.

Припомняме, че двамата колоси в тежка категория имаха насрочена битка за пролетта на 2024-а, но тя пропадна поради контузия на носителя на регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA).

“Боксът е моята любов, моята страст. Той ме направи велик. Бизнесът е на второ място. Първо винаги се фокусирам върху тялото си, душата си и тренировките. Така успявам да се наслаждавам на живота. Винаги мисля само за едно - как да победя. Не съм си променил нагласата. Преодолях и тази контузия, сега съм добре. Винаги съм в добра форма", допълни боксьорът.

В края на интервюто Чар се обърна към Кобрата:

"Кубрат, надявам се, че си добре. Последният ти мач беше страхотен. Надявам се да продължаваш с тренировките. На 7 декември на ринга ще излезе Арабския крал!"

Кубрат Пулев пред Sportal.bg: Ще се подготвям в България, вече съм в тренировъчен процес

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти