Постекоглу: Страхотно представяне

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу бе във възторг след успеха с 3:0 над Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". Той засипа с похвали играчите си за начина, по който не дадоха шанс на съперника си да покаже на какво е способен.

"Това бе страхотно представяне. Започнахме силно, вкарахме хубав гол, а можехме да добавим още два или три. Мисля, че с пресата, която правехме, сломихме съперника и това доведе и до червения картон. След това отново поехме контрола над мача, наистина невероятно представяне от целия отбор. Мисля, че ние предизвикахме този червен картон с играта си. Поставихме съперника под напрежение с непрестанните атаки и положения пред вратата им. Почти не им давахме да излязат от своята половина. Показахме и добър футбол, наистина чудесно представяне", заяви Постекоглу.

След това той бе попитан дали ранният гол е помогнал на тима му.

"Да, разбира се, че искахме да вкараме рано, но това не винаги се случва. В последните ни два мача получихме гол след 20 секунди срещу Брентфорд, а след това в двубоя с Карабах останахме с човек по-малко след само 8 минути. Хубавото е, че се справяме с това, което съдбата ни поднася и вече имаме четири поредни победи. Спечелихме ги по различен начин, но винаги оставахме верни на принципите на нашия футбол", допълни австралиецът.

"Натрупаната инерция помага. Мисля, че през цялата година представянето ни бе силно, но ни липсва още малко прецизност. Хубаво е, че Дом (б.р. - Соланке) отново бележи, Бренан също. Мисля, че показваме постоянство във формата си. Победите ни дават увереност за следващи мач, в който отново трябва да дадем всичко от себе си. Понякога се ядосвам, когато пропускаме добри положения, но разберете, че и аз съм човек. Ядосвам се за играчите, защото, когато показват добър футбол, заслужават да стигнат и до победата. Днес обаче нямам никакви забележки", завърши специалистът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти