„Моят отбор“: Ще продължи ли головото шоу на Холанд и срещу Нюкасъл

Взехте ли си Луис Диас или все още мислите, че може да се преборите за по-предно място в класирането без него? Не се колебайте, ами го купувайте веднага, защото формата му е страхотна! В момента той отстъпва само на Холанд, който вкара впечатляващите 10 гола в първите 5 мача този сезон. Много фенове вече започват да се чудят кога головата машина на Манчестър Сити пропусне да вкара в Премиър лийг. Май няма да е скоро.

Оли Уоткинс започна да вкарва, така че опитайте да намерите място и за него във Fantasy отбора си, ако все още не сте го взели, де. Джон Дюран също е много добра опция в нападение, макар че влиза основно като резерва. Нико Джаксън също не трябва да бъде пренебрегван, същото важи и за Коул Палмър. Манчестър Юнайтед записа две поредни „сухи“ мрежи, но срещу Тотнъм ще бъде много трудно тази серия да продължи. В момента дори феновете на „червените дяволи“ много трудно се  доверяват на играчи от любимия си отбор.

Коя е най-добрата опция за капитан този кръг и с какви ходове може да изненадате противниците си – вижте в днешния епизод на „Моят отбор“

Още от Футбол свят

Виж всички