Саво Милошевич ще вади Партизан от кризата

Партизан има нов треньор. Това е легендата на “гробарите” Саво Милошевич. Новината беше потвърдена от ръководството на сръбския гранд, но официалното представяне на бившия нападател е насрочено за понеделник.

Милошевич заменя на поста Александър Станоевич, който подаде оставка след срамната загуба от Цървена звезда с 0:4. Наставникът беше нападнат от бесни фенове на “черно-белите” и се появи на пресконференцията след дербито с порезни рани по лицето.

Треньорът на Партизан подаде оставка след ексцесиите в дербито на Сърбия

За Саво Милошевич това ще е втори престой начело на родния му клуб. Предишният беше между март 2019 и септември 2020 година.

“Приех поканата на спортния директор Ивица Илиев. В понеделник започвам работа”, лаконичен беше бившият сръбски национал.

Драми в Партизан, треньорът на тима бе ранен сериозно от фенове след унизителната загуба от Звезда

Милошевич игра за Партизан от 1992 до 1995 година, след което премина в Астън Вила. Като треньор той донесе на “гробарите” Купата на Сърбия през 2019 година. Във финала тимът от “Хумска” победи с 1:0 Цървена звезда.Любопитното е, че когато си тръгна през 2020-а, Милошевич беше наследен от Станоевич, а сега се случва обратното.

Цървена звезда унижи Партизан в голямото дерби на Сърбия

Партизан е на 9-о място в местното първенство след 7 кръга, като не спечели нито един от последните си 4 мача.

Срещу Младост (Лучани) в неделя “черно-белите” ще бъдат водени от Бранко Вукашинович.

Още от Футбол свят

Виж всички