Ядосаният Индзаги: Не приличахме на отбор

Наставникът на Интер Симоне Индзаги беше много ядосан след загубата от Милан с 1:2. Той призна, че отборът му е играл слабо и ако продължава по този начин, не го чака нищо добро.

“Разбира се, че Милан е добър отбор. Те играха по-силно от нас и заслужиха победата. Ние подходихме грешно и не бяхме отбор в истинския смисъл. В нито едно от полувремената не започнахме по начина, по който се иска от нас. Опитах се да внеса корекции, но не се получи”, отчете Индзаги.

“Позволихме на съперника да ни създаде проблеми с множество извеждащи подавания. Имаше период от около 20 минути, в които доминирахме и създадохме няколко положения, но през второто полувреме се върнахме към посредственото си представяне”, критичен беше треньорът на “нерадзурите”.

“Взимахме грешни решения както с топката, така и без нея. Допуснатите голове го потвърждават. Трябваше да играем много по-добре и отговорността е моя. В нито един момент не изгеждахме като отбор, който е подготвен за дербито. В последните три години това се е случвало много рядко. Вече загубихме доста точки, а това поражение е особено болезнено”, добави Индзаги.

Още от Футбол свят

Виж всички