Крауфорд с коментар, след като изгледа битката Джошуа - Дюбоа на живо

Непобеденият в професионалния бокс Терънс Крауфорд бе един от звездните гости на първите редове на битката между Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа на “Уембли”. Двубоят се изигра пред 96 000 души на емблематичния британски стадион в нощта на събота срещу неделя.

Пред погледа на Крауфорд Дюбоа нокаутира Ей Джей в петия рунд, което бе изненада за мнозина фенове, бойци и букмейкъри. Боксьорът от Небраска обаче споделя, че не е бил изненадан.

“Не беше шокиращо за мен. По-добрият боец победи. Дюбоа се възползва от грешките на Джошуа и спечели една страхотна битка. Ей Джей стана прекалено уверен точно преди двубоя да приключи. Нарани съперника си и тръгна да го довършва, но забрави за защитата си. Дюбоа дойде да се бие и можеше да се види в очите му, че няма да си тръгне от ринга без победата”, коментира за boxingscene.com шампионът в четири категории в профи бокса.

Еди Хърн: Сигурно е, че Джошуа ще активира клаузата за реванш

Поражението бе четвърто в кариерата на Джошуа. След този резултат Крауфорд изрази съмнение, че можем да видим отново англичанина между въжетата.

“Не знам дали Джошуа ще може да се върне след тази битка. Той е бил в много тежки двубои. Бил се е със страхотни бойци. Мисля, че може, но има много амортизация по тялото му”, заяви Крауфорд.

Джошуа става на 35 години следващия месец. Олимпийският шампион от Лондон 2012 има шест победи в последните десет двубоя. Непосредствено след дуела с Дюбоа спортистът от Уотфорд заяви, че иска да продължи да се боксира.

Джошуа не смята да се отказва

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти