Фюри за загубата на Ей Джей: Така е в бокса в тежка категория

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри коментира изминалата битка между Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа. Последните двама премериха сили на “Уембли” пред 96 000 души в събота вечер (21.09). Дюбоа нокаутира Ей Джей в петия рунд, а преди това стигна до нокдаун в четири от петте рунда.

Фюри изгледа на живо битката от първия ред. Ето как коментира Краля на циганите:

“Браво на младия Дан! Всички го отписваха. Той влезе в битката като шампион на IBF, но всички се отнасяха с него като слабак. Показа от какво е направен. Това, което се обърка за Джошуа, е това, което обикновено приключва битка в тежка категория - силна деснячка в брадичката. Случва с. Това е бокс в тежка категория. Можеше да бъде всеки един от нас. Не сме виждали много хора да е изправят след такива удари и да продължават. От Джошуа зависи какво следва за нег. Ако има амбиции, ще се върне още веднъж. Трябва сам да вземе решения. Той е голямо момче”, заяви боксьорът непосредствено след битката в Лондон.

Даниел Дюбоа нокаутира Антъни Джошуа пред 96 000 души на "Уембли"

Фюри също допусна поражение в последната си битка. Той бе победен от Александър Усик с единодушно съдийско решение през месец май. Двамата имат насрочен реванш за месец декември.

“Ще си бия с грозния заек Усик и ще си взема отново коланите. Гарантирам ви. След това ще се бия с Дюбоа. Това е планът ми”

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти