Еди Хау: Първото място е там, където искаме да бъдем, но в момента не значи нищо

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че едва тази сутрин е установил, че неговият тим може да се изкачи на върха в класирането при успех в утрешния ден в гостуването на Фулъм. “Свраките” ще се изправят срещу лондончани в събота от 17:00 българско време, а голямото дерби на кръга между Манчестър Сити и Арсенал е в неделя от 18:30.

“Разбрах за това едва тази сутрин. Това би било хубаво за нас, страхотна мотивация и това е мястото, на което искаме да бъдем, но сега не означава нищо, защото сме в самото начало на сезона,” коментира накратко наставникът.

Нюкасъл с труден обрат срещу Уулвърхамптън, "свраките" са на две точки от Ман Сити

След това той се насочи към описване на ситуацията с играчите на тима и проблемите с травми, които някои от тях имат.

Александър Исак получи удар в окото и крака и това бе основната причина да го извадим срещу Уулвърхамптън. Днес ще преценим състоянието му. Калъм Уилсън няма да е готов, надяваме се да поднови тренировки около паузата за националните отбори и да е готов за мачовете след това. Това оставя Антъни Гордън като опция в нападение, той се справи много добре срещу Уулвърхамптън. Харви Барнс също иска да започва от първата минута, но положението изцяло зависи от него, няма никакви гаранции. Той е много хладнокръвен пред гола, позиционирането му е много добро. Възхитен съм как започна сезона и винаги е готов да работи за отбора. Смятам, че Сандро Тонали също е на много добро място след мачовете на националните отбори. Представи се много добре срещу Уулвс и също иска да започва срещите, а ние сме много доволни от конкуренцията в халфовата линия,” заяви Хау.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти