О'Мали твърди, че е бил ощетен срещу Мераб: Аз съм шампион!

Бившият шампион на UFC в категория петел Шон О’Мали вярва, че съдийското решение в последния му двубой не е било правилно. След пет рунда здрава битка с Мераб Двалишвили преди по-малко от седмица американецът загуби с единодушно съдийско решение. Дуелът оглави историческата първа ММА галавечер в ултра модерната зала “Сферата” в Лас Вегас.

След като е изгледал двубоя на запис О’Мали твърди, че е спечелил три от петте рунда в основния двубой на UFC 306. Боецът от Аризона е на мнение, че първият, третият и петият рунд са завършили в негова полза.

“Предизвиквам всеки, който твърди, че са ме набили в този двубой, да изгледат тази битка отново. Изгледайте я отново и си спрете коментара. Кажете ми тогава дали не съм спечелил. Аз съм шампион! Спечелих! Къде е коланът ми?”, заяви Шон О’Мали, а след това поиска да “защитава титлата си” в двубой с Умар Нурмагомедов.

“Мераб се страхува от Умар. Не знам защо. Той не е шампион, а аз съм шампион. Мога да се бия с Умар и да защитавам титлата си срещу него. Ще съм готов за месец юли, тъй като ще ме оперират на 3-и октомври”, продължи О’Мали.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти