Адам Малиш надъха шампионите на Полша

Легендарният полски ски-скачач от близкото минало Адам Малиш надъха волейболистите на шампиона на Полша Ястрежебски Венгел (Ястжембие-Здруй).

Финалистите от последните две издания на Шампионската лига дойдоха да гледат на живо лятното Гран при на Висла в Силезия и там се засякоха с 4-кратният световен шампион и носител на 4 олимпийски медала (2 сребърни и 1 бронзов) от олимпийски игри.

“Миналия уикенд представители на нашия клуб имаха възможността да наблюдават състезанието по ски-скокове като част от лятното Гран При във Висла. Бихме искали да благодарим на активистите на Ски асоциацията на Силезия, че ни поканиха на това събитие. Беше страхотно”, написаха от Ястрежебски Венгел, които са съперници на родния първенец Левски София в Шампионската лига.

“Днес имах невероятната възможност да се срещна с няколко волейболисти от Ястрежебски Венгел. Като истински фен на волейбола, това беше страхотно преживяване за мен. С Лукаш Качмарек успяхме да направим страхотна снимка. Интересното е, че срещата ни се състоя на ски-скока във Висла, защото се оказа, че Лукаш Качмарек е голям почитател на ски скоковете”, написа 46-годишният Адам Малиш.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти