Константин Чипев и Костадин Козелов: Всеки отбор ще скача с всичко срещу Левски този сезон

Шампионите с Левски София Костадин Козелов и Константин Чипев вече тренират усилено преди старта на новия сезон. С едва един ден почивка те се завърнаха у дома, след като с тима на България спечелиха сребърни медали от Европейското първенство за младежи до 20 години. За радостта и разочарованията от преживяването и какво ги очаква през новия сезон, двамата говориха пред социалните медии на клуба. Ето какво споделиха:

Левски София победи Берое във втората контрола

"Радвам се, че се завърнахме отново, където ни е мястото - тук в Левски, и продължаваме с тренировките", заяви Константин Чипев.

"Европейското първенство беше едно много добро преживяване, завинаги остава един спомен. Имаше много положителни емоции, имаше и малко разочарование след загубата на финала. Борихме се, направихме всичко възможно, малко не ни достигна. Следващия път - на световното догодина повече."

"Определено тази година всеки отбор ще скача с всичко срещу нас, ще треперят, като играят срещу нас. Все пак сме шампиони, надяваме се да повторим и дори да подобрим направеното."

Вижте цялото видео ТУК:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти