Представители на водещи волейболни клубове гостуваха за откриването на новата учебна година

Волейболисти, треньори и ръководители от водещи клубове у нас присъстваха на церемониите при откриването на новата учебна година и пожелаха успех на учениците.

Представители на Левски София гостуваха на 42 ОУ "Хаджи Димитър" в столицата. С това те отбелязаха и началото на партньорството на „синия“ клуб с учебното заведение. Президентът на клуба Давид Давидов, капитанът Светослав Гоцев, либерото Дамян Колев и треньорът Любомира Василева приветстваха учениците на старта на учебната година. Скоро започват и тренировките в училището. Така след 25 години волейболният Левски се завръща в най-левскарския район на столицата.

Представителите на Берое 2016 пък присъстваха на откриването на учебната година във 2-ро Основно училище в Стара Загора. Волейболистите пожелаха успех и ползотворна година на всички ученици от Града на липите.

Традиционно учебната година в Кърджали бе открита от президента на Арда (Кърджали) Милко Багдасаров, който е и директор на най-успешното училище в региона „Петко Р. Славейков“. Школото е известно с успехите си в областта на спорта, като през 2021-а година волейболният тим за момчета до 16 години стана световен шампион на училищния Мондиал в Сърбия.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти