Локатели: Шампионската лига ни липсваше

Полузащитникът на Ювентус Мануел Локатели говори преди утрешния първи мач на “бианконерите” в Шампионската лига - домакинството на ПСВ Айндховен.

Със сигурност ни липсваше Шампионската лига миналата година, защото това е най-важното състезание на клубно ниво. Развълнувани сме и нямаме търпение да излезем на терена. Да чуеш тази музика е нещо специално, щастливи сме, че ще го направим още веднъж пред нашите фенове. Шампионската лига е състезание, което изисква зрялост. ПСВ са силен отбор с опитни играчи. Те са организиран отбор, който играе добър футбол”, започна той.

Разполагаме със силни полузащитници с много качество и опит, които ще вдигнат нивото на отбора. За мен е удоволствие да играя с тях. Вече съм един от тези, които са най-дълго в отбора, футболистите доста се промениха. В някои неща се налага да давам пример. Знам, че имах труден сезон миналата година и не се крия. Продължавам да работя и да се подобрявам.

Равенството с Емполи? Това е резултат, който ни остави с много гняв, но това е затворена глава. Трябва веднага да мислим за утрешния ден и да мислим за Шампионската лига“, каза още Локатели.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти