Слот: Преодоляхме трудните моменти и спечелихме заслужено

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот беше много доволен от играта на неговия отбор срещу Манчестър Юнайтед и победата с 3:0. “Червените” са с пълен актив от 9 точки след третия кръг в Премиър лийг и делят първата позиция с Манчестър Сити.

“Манчестър Юнайтед започна много агресивно и в този период трябваше да коригираме някои неща в играта си. Така или иначе, когато гостуваш на “Олд Трафорд”, предварително знаеш, че ще има и трудни моменти. Ние обаче ги преодоляхме”, заяви Слот.

“Хареса ми, че след отменения ни гол, продължихме да играем по същия начин, както преди него. После вкарахме хубави попадения, а през второто полувреме Алисон направи важни спасявания. Като цяло, победата ни е заслужена”, обобщи нидерландецът.

Блестящ Ливърпул с класи над Ман Юнайтед на "Олд Трафорд"

“Видяхме как нападателите ни се връщаха назад и помагаха на останалите от отбора. Точно подобно отношение е необходимо за победи в големите мачове”, каза още наставникът на мърсисайдци.

Слот стана първият мениджър на Ливърпул от Боб Пейсли през 1975 година, който печели дебютния си мач срещу Манчестър Юнайтед.

Още от Футбол свят

Виж всички