Кристъл Палас без новите си попълнения срещу Челси

Привлечените от Кристъл Палас футболисти в последните часове на трансферния прозорец няма да играят срещу Челси и ще запишат дебютните си мачове едва след паузата за мачове на националните отбори, обяви мениджърът на английския тим Оливер Гласнер.

Палас подписа с Еди Нкетия, Трево Чалоба, Мат Търнър и Максен Лакроа преди затварянето на трансферния пазар.

"Новите няма да попаднат в групата за мача в неделя, но имаме доверие на хората, които са на наше разположение. Вярваме, че имаме стабилен отбор", заяви Гласнер на пресконференция преди мача с Челси, цитиран от агенция ДПА.

"Хората говорят много за количеството футболисти, които привлече Челси. Трябва обаче да подчертаем качеството и таланта. Те имат фантастичен състав. Гледах мача им със Сервет в Лига Европа. Направиха осем или девет промени в състава, но не бяха лишени от качество. Много са талантливи и бързи, особено в атака.

"Защитата им е много мощна, а с новия мениджър (Енцо Мареска - б.пр.) се вижда и стабилна структура. Имат ясен стил и подават късо пасове с цел изграждане на атаките. Много са гъвкави, агресивни и пресират високо. За нас това е добро предизвикателство".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти