Песото за жребия: Очакват ни големи и вълнуващи срещи

Директорът на Ювентус Джанлука Песото коментира изетгления по-рано жребий за новия формат на Шампионската лига. "Старата госпожа" ще играе срещу Манчестър Сити, РБ Лайпциг, Бенфика, Брюж, ПСВ Айндховен, Лил, Щутгарт и Астън Вила. Според него за "старата госпожа" предстоят големи и вълуващи сблъсъци в турнира.

"Предстоят ни вълнуващи среще, ще бъде оспорвана група и до края ще трябва да играем на най-високо ниво. Ще се изправим срещу Манчестър Сити у дома, но ще имаме и други големи сблъкци. Усещам, че ще е доста оспорвано и малките детайли ще са решаващи, като например отбелязани голове и голова разлика. Ще бъдем готови", убеден е Песото.

"Бианконерите" започнаха сезона отлично с две победи с по 3:0. А отборът направи това преди още да са пристигнали някои от големите нови попълнения, което е знак за отличната работа на треньора Тиаго Мота.

"Някои играчи пристигат след началото на сезона и ще имат нужда от време да се адаптират и да свикнат с философията на клуба. Започнахме добре и сме доволни. Постигнахме два добри резултата, но сезонът е дълъг. Още от първите мачове показахме колко е важен всеки един играч в отбора. Предстои ни дълга и слжна кампания и всеки ще има своята роля. Видяхме и някои млади играчи от академията да направят своите дебюти, като не само играха добре, но отбелязаха и голове. Сезонът е дълъг, но съставът ни е добре окомплектован и всеки ще може да даде своя принос", допълни директорът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти