Лудогорец излъга Славия на Овча купел при 15-ките

Лудогорец победи Славия с 1:0 в среща от втория кръг на Елитната група до 15 години. Точен за разградчани бе Симеон Симеонов в 63-тата минута. Двубоят започна равностойно, като първата по-чиста ситуация се откри пред гостите. Кристияно Иванов имаше възможност да открие резултата, но вратарят на домакините се намеси. В края на полувремето Александър Александров от Лудогорец се откъсна, преодоля вратаря, но изстрелът му бе изчистен от голлинията.

Славия също бе близо до отбелязване на гол в продължението на първата част. Иван Митов преодоля няколко играча, но удара му бе блокиран в последния момент.Второто полувреме започна с натиск на Лудогорец. Зелените създадоха няколко добри шанса за гол, но стража на Славия Александър Михайлов показа чудесни рефлекси.

Все пак “орлите” стигнаха до гол в 63-та минута, когато Симеон Симеонов се ориентира най-добре при избита топка и с хубав удар я прати в мрежата на белите. В оставащите минути повече попадения не паднаха и по този начин Лудогорец започва с две победи в първите два кръга, докато Славия записва втора поредна загуба. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти