Венци: Шапка свалям на Насар! Мъжкар! Утрепа ги, няма шест-пет

Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнението си след победата на "белите" с 3:1 над Спартак (Варна) в efbet Лига. Бизнесменът остана доволен от видяното на терена.

Славия свали Спартак (Варна) на земята

"Доволен съм от победата! Момчетата играха сърцато, дадоха всичко от себе си. Ако така продължават, ни чакат ни добри дни. Тази победа беше нужна на момчетата за самочувствие, нужна беше заради малшанса, който имахме предишните мачове.

Заги: Когато получиш гол, светът не свършва

Малко се наруши програмата с отложения мач с Лудогорец. Имаме достатъчно наши млади кадри, които са с много голям потенциал. Те ще се развиват и ще бъдат бъдещето на Славия", каза босът на "белите".

Феноменален Насар! Златото е за България! Световни рекорди!

След това той коментира пред Sportal.bg златния медал на Карлос Насар на Олимпийските игри в Париж 2024, който стана малко преди двубоя на "белите" и "соколите".

Шампионът Насар: Можех и още, но и това стигна да зарадвам българите

"На Олимпийските игри гледам нашите момчета и момичета. Днес съм много щастлив за това, което стори нашето момче в щангите! Шапка му свалям на Насар. Той е мъжкар! Истински шампион. При него няма шест-пет, излиза и ги мачка всички. Утрепа ги, никакъв шанс не даде на другите, браво", каза Венцеслав Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти