Генчев: Изпуснахме поне още пет гола, бяхме по-добри и победихме заслужено

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев не скри радостта си след третата поредна победа от началото на сезона. "Сините" се наложиха с 2:0 при гостуването си на Локомотив (Пловдив) и се утвърдиха на върха в класирането с впечатляващата голова разлика 12:1.

"Много съм доволен от победата. Играхме на доста негостоприемен стадион. За нас бяха важни три точки - важното е, че ги постигаме с добра игра и много голови положения. Трябва да отдадем заслуженото на Локомотив (Пловдив), който през цялото време се опитваше да ни притиска. Мисля, че победата е напълно заслужена, тъй като ние бяхме отборът, който създаде повече положения. Вкарахме два гола, изпуснахме поне още пет и си тръгваме заслужено с трите точки.

Левски вкара "само" два на Локомотив

През цялата седмица подготвяхме отбора за този мач. Бяхме сигурни, че атмосферата на стадиона ще бъде много добра. Любо Пенев е треньор, който изисква изключителна тактическа дисциплина от отбора си. Ние искаме да се надиграваме с противниците си и който е по-добър да победи. В днешния мач ние бяхме по-добри и заслужено победихме.

Допуснахме няколко грешки, но срещу добър отбор като Локомотив (Пловдив) може би грешките бяха в рамките на нормалното. Най-важното е, че си тръгваме с чиста мрежа.

Винаги сме работили в тази насока, за да може отборът да стартира по най-добрия начин и да стои в челото на класирането. Виждате каква подкрепа имаме от трибуните. Искам още веднъж да благодаря на феновете, които са плътно зад нас. Навсякъде се чувстваме домакини и трябва да продължим да ги радваме с победи и добри игри.

Крумовград е много неудобен съперник. В отбора има много добри футболисти, които знаят какво правят на терена. Имаме голямо предимство и трябва да победим", каза Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти