Хебър и Спартак (Варна) ще искат да започнат сезона по най-добрия начин

Хебър (Пазарджик) и Спартак (Варна) се изправят един срещу друг в двубой от първия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Георги Бенковски" стартира в 19:00 часа и ще бъде ръководен от Християна Гутева.

Домакините запазиха мястото си в елита, след като трябваше да се борят до последно през изминалия сезон. В крайна сметка и през тази година Хебър ще играе в efbet Лига, но вече без Любослав Пенев, който напусна клуба. На негово място пристигна Веселин Великов.

Хебър представи новите си екипи

Немалка част от отбора също е сменена, като много от доскорошните футболисти са сменени с нови.

Спартак от своя страна се завърна в елита след едногодишен престой във Втора лига. "Соколите" станаха шампиони във втория ешелон на българския футбол, като бяха най-добре представящият се отбор. Треньорска смяна имаше и при тях, като начело на тима застана Александър Томаш.

Девет играчи на Спартак (Варна) чакат своя официален дебют срещу Хебър

Варненци запазиха основното ядро от футболисти, но пристигнаха и нови такива, които се очаква да вдигнат класата на тима.

Последната среща между Хебър и Спартак завършва в полза на варненци. В последния мач в Пазарджик пък двата отбора не успяват да си вкарат и завършват 0:0.

ХЕБЪР - СПАРТАК

Вероятни състави:Хебър: Дебърлиев, Николаев, Михайолов, Терзиев, Ел Фатахи, Збун, Фонке, Кабов, Диаманка, Търтов, Кръстев

Спартак: Величков, Димитров, Пърце, Грънчов, Митев, Лесняк, Илич, Ивей, Вутов, Берна, Ахмедов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти