Онана: Ще поемем отговорност за Йоро без значение какво ще стане

Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана похвали новото попълнение Лени Йоро след силното му представяне при победата с 2:0 в контролата с Рейнджърс, която беше първият мач на 18-годишния защитник за “червените дяволи”. Камерунецът също така увери, че по-опитните играчи в състава ще се погрижат младият талант да не усеща напрежение от големите очаквания към него.

Ман Юнайтед вдигна нивото във втората си контрола, Йоро дебютира

“Ето защо той е тук. Ако играеш за Манчестър Юнайтед, значи имаш големи качества. Той го показа през първото полувреме. Това е един млад играч, който е добър в играта с топката. Така че ние ще му се наслаждаваме през този сезон. Ние сме тук да му помагаме и ще поемем отговорност без значение какво ще стане. Ние сме лидери, а той е млад футболист. Затова ще му дадем време и той ще се справи добре. Разполагаме с доста добри скаути и щом той е тук, значи има големи качества”, коментира Онана след двубоя.

Самият Йоро също изрази задоволство от неофициалния си дебют за тима и посрещането му от страна на феновете: “Беше невероятно, добър мач от отбора. Феновете са навсякъде. За мен това беше много важно и им благодаря”, заяви той.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти