Симеон Наковски преди Max Fight 59: Този реванш е много важен за мен

Професионалният кикбоксьор Симеон Наковски се завръща на ринга на бойната верига MAX FIGHT. Състезателят на столичния клуб “Академия Антон Петров” ще се изправи срещу Алекс Гонзалес на събитието MAX FIGHТ 59, което ще се проведе на 20-и юли в Св. Влас.

Битката е реванш между двамата. В края на 2023-а испанецът надделя в двубой по правилата на К-1 в Палма де Майорка. Тогава българинът получи аркада във втория рунд и това сложи край на срещата. Сега битката ще се проведе по правилата на кикбокса с ММА ръкавици.

"Тренирам на 100%. Този мач-реванш ми е много важен. Този път съм сигурен, че нещата ще протекат по друг начин - сега ще е различен стил, с малки ръкавици - това си е моята игра и моя правилник. Гонзалес е добре обигран боец, но не е някой непобедим. В Свети Влас ще го покажа. С Антон Петров изготвихме пълна стратегия - точно как трябва да започне мача, какво трябва да правя. Ще спазвам стриктно неговите указания и мисля, че няма какво да се обърка." сподели Наковски за MMA.BG.

Освен да си отмъсти за поражението, Симеон разказва, че има и друга допълнителна мотивация да се представи подобаващо на ринга - новородения му син.

"Този път ще е още по-страшно. Преди месец и половина ми се роди детенце - сега стимулът ми на ринга е на живот и смърт. Искам моят син да носи името си с високо вдигната глава - като го видят някъде да знаят кой е баща му. Да знаят той кой е и аз кой съм. Този път ще бъде мазало!”, допълва Наковски.

MAX FIGHT 59 ще предложи 17 битки в 5 различни правилника - бокс, ММА, кикбокс, муайтай и MAX-1, като главната битка на вечерта ще бъде между шампиона по бокс Йосиф Панов, който посреща бивш опонент на Канело с 44 победи - Мигел Васкез.

Sportal.bg ще отразява битките на живо.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти