Грийнууд може да започне подготовка с Манчестър Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще започне подготовка с клуба, ако не бъде продаден в следващите две седмици, информира вестник “Мирър”. “Червените дяволи” стартират тренировките за новия сезон на осми юни и играчът ще трябва да се яви заедно с всички свои съотборници на базата на клуба.

Ювентус е предложил 40 милиона паунда за Грийнууд

Това е съвсем нов подход към играча от страна на новото ръководство в клуба и в контраст с миналогодишната ситуация, когато Грийнууд бе пратен да тренира с юношеските формации. Интересно е дали това не е опит да се проверят настроенията около евентуално оставане на играча на “Олд Трафорд”, ако подновяването на тренировки с първия тим на 20-кратните шампиони не предизвика прекалено негативна реакция.

Лацио отправи оферта за нападател на Ман Юнайтед, на "Олд Трафорд" очакват още предложения

Нападателят прекара последния сезон под наем в Хетафе, където се представи отлично и вкара осем гола и добави шест асистенции в 33 двубоя. Той бе избран и за играч номер едно на испанския клуб за предходната кампания. Името на юношата на “червените дяволи” е свързвано с редица отбори, като се смята, че от Лацио и Валенсия вече са влезли в съвсем конкретни преговори за него, а Ювентус и Наполи все още изчакват развитието на ситуацията. От Манчестър Юнайтед са поставили цена от около 40 милиона паунда на играча.

Още от Футбол свят

Виж всички