Алекс Николов си върна усмивката: Чувствам се добре! Нямам търпение да играя с брат ми Симеон за България

Възстановяването на национала Александър Николов, след проведена операция на дискова херния, протича добре.

Рехабилитацията на Алекс Николов върви безпроблемно.

Българският волейболист на италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова) тренира в залата за тежести на Eurosuole Forum с новопривлечения треньор Макс Мерази.

Току-що претърпял операция във вторник, 4 юни за отстраняване на проблема с дисковата херния, българският национал възстановява формата си. Целта е да завърша тази фаза през август и да премине цялата спортна подготовка със съотборниците си.

"Чувствам се добре! Аз се чувствам по-добре! Тук съм в залата, за да работя и да се върна във форма. Въпреки че бях щастлив за отбора и моите съотборници след победата в плейофа за 5-то място, за мен Суперлигата на Италия с много горчив вкус, с болки в гърба и без да мога да изляза на терена. Да нямаш шанса да помогнеш на клуба си е най-лошото нещо, което може да бъде, но сега искам да се върна на върха и да се отблагодаря следващата година. Всичко зависи от това как се чувствам ден след ден, но прогнозата е розова, защото имам добри шансове да започна подготовката си с отбора със същото темпо като моите съотборници”, заяви Алекс Николов.

“Тези дни следя мачовете на брат ми Симеон, много млад разпределител на националния отбор на България, воден от бившия ни треньор Кико Бленджини. Стартов състав с двама Николови във VNL щеше да е много хубаво, селекцията на моята страна работи усилено. Виждам, че малкият ми брат се подобрява с всеки мач, нямам търпение да мога да играя с него. Също така се вълнувам да започна сезона с Лубе. Вече се срещнах два пъти с нашия нов старши треньор Джампаоло Медей, за да го опозная първо. Предстоят ни много мачове заедно”, заяви Алекс Николов пред сайта на Лубе.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти