Черно море избра Дани Милушев за своя нов треньор

Отборът на Черно море представи официално Дани Милушев като своя нов старши треньор за следващия сезон в efbet Супер волей. Милушев ще замени на поста Пламен Христов, който води „моряците“ през последните два сезона.

Пламен Христов се завръща в Дунав

През изминалата кампания под ръководството на Христов Черно море се класира за плейофите, където отстъпи в първия на шампиона от редовния сезон Дея спорт (Бургас) в три мача. Надеждите на „моряците“ ще се с Милушев начело отборът да продължи с прогреса, който демонстрира през последната кампания.

"Добре дошъл у дома, Дани!Една от емблематичните личности във волейбола за Варна и България се завърна в родния си клуб.Казваме "Добре дошъл" на Данаил Милушев. От този сезон той ще бъде новият старши треньор на представителния мъжки отбор на "Черно море".Всички помним Дани като сърцат състезател и с екипа на клуба ни, и с националната фланелка. От няколко години той е вече в амплоа на треньор. И защото пътищата рано или късно водят към дома, той се завърна.Освен в работата си с представителния отбор, той ще има ангажименти да помага и в школата на клуба. Продължаваме политиката си по подготовка и налагане поетапно на нашите рожби, а Дани от личен опит отлично знае как да им помогне в прехода. Млад треньор с млади състезатели и много работа - резултатите ще дойдат задължителноДани заменя на поста Пламен Христов, с който ще бъдем противници край полето, но приятели в живота.Използваме възможността да благодарим на Пламен за всеотдайната работа в клуба последните 2 години, както и да му пожелаем успехи в новото предизвикателство."Моряк" веднъж - "моряк" за цял живот", написаха от Черно море в своя профил във Фейсбук.

В момента Дани Милушев е част от щаба на националния селекционер Джанлоренцо Бленджини. През последния сезон Милушев води отбора на Добруджа 07 (Добрич), който завърши на деветото място в efbet Супер волей.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти