Школата на ЦСКА - София се мести в Слатина

ЦСКА - София е осигурил временен дом на своята школа, пише “Тема Спорт”. В следващите две години “червените” юноши ще тренират на комплекса на Висшето транспортно училище в столичния квартал “Младост”. В момента този терен се използва от ФК Витоша 13.

Новата власт в ЦСКА - София има големи планове за равитието на академията, като предстои да бъде изграден модерен комплекс за нейните нужди. Новината беше потвърдена и на пресконференцията на изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов в началото на миналия месец.

“ЦСКА трябва да има база с игрища, общежитие, административна част, зона за възстановяване, фитнес. Нормални условия за трениране на затревен терен, изкуствена настилка, закрити игрища. Имаме идеята и най-важното е, че имаме и мястото”, заяви тогава Орманджиев.

Официално: сделката за емблемата на ЦСКА приключи, тя има нов собственик

Новият комплекс се нуждае от ремонтни дейности, за да придобие модерния вид, който от клуба искат. Затова и в този период “червените” юноши ще тренират и играят в Слатина.

Сериозна роля при изграждането на новата базана “армейците” ще има Михаил Александров, обявиха от Борисовата градина през миналата седмица при представянето на новия си технически директор.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти