Школата на ЦСКА - София се мести в Слатина

ЦСКА - София е осигурил временен дом на своята школа, пише “Тема Спорт”. В следващите две години “червените” юноши ще тренират на комплекса на Висшето транспортно училище в столичния квартал “Младост”. В момента този терен се използва от ФК Витоша 13.

Новата власт в ЦСКА - София има големи планове за равитието на академията, като предстои да бъде изграден модерен комплекс за нейните нужди. Новината беше потвърдена и на пресконференцията на изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов в началото на миналия месец.

“ЦСКА трябва да има база с игрища, общежитие, административна част, зона за възстановяване, фитнес. Нормални условия за трениране на затревен терен, изкуствена настилка, закрити игрища. Имаме идеята и най-важното е, че имаме и мястото”, заяви тогава Орманджиев.

Официално: сделката за емблемата на ЦСКА приключи, тя има нов собственик
Официално: сделката за емблемата на ЦСКА приключи, тя има нов собственик

Новият комплекс се нуждае от ремонтни дейности, за да придобие модерния вид, който от клуба искат. Затова и в този период “червените” юноши ще тренират и играят в Слатина.

Сериозна роля при изграждането на новата базана “армейците” ще има Михаил Александров, обявиха от Борисовата градина през миналата седмица при представянето на новия си технически директор.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички