Волкановски е готов да замести Конър или Чандлър

Бившият шампион на UFC в категория перо Александър Волкановски е готов да спаси главната битка на събитието UFC 303.

Австралиецът заяви, че би стъпил в октагона на 29-и юни в Лас Вегас, ако двубоят между Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър пропадне. Слуховете, че завръщането на ирландеца може да бъде отложено започнаха да циркулират в чуждестранните медии, след като пресконференцията за двубоя с Чандлър в Дъблин бе отложена само с един ден предизвестие и без посочена причина.

Пресконференцията на Конър в Дъблин бе отложена

Спортният журналист Ариел Хелуани дори сподели с последователите си, че UFC търсят нови бойци да оглавят UFC 302 в пет-рундов двубой.

“Чуват се слухове и питанки какво точно се случва с Макгрегър. Ако имат нужда от късна смяна, то аз бих участвал. На 100%! Стига да е голяма битка. Главният двубой на UFC 303 е голяма работа. Обичам да спасявам шоуто. Толкова добър човек съм!”, заяви бившият хегемон при 66-килограмовите в UFC пред “Submission Radio”.

Волк загуби с нокаут в последните си две срещи. През февруари той бе сломен във втория рунд от Илия Топурия, а четири месеца по-рано бе свален и от Ислам Махачев в сблъсък за титлата в по-високата категория до 70 килограма. Припомняме, че състезателят на австралийския "Freestyle MMA" прие битката с Махачев със само 12 дни предизвестие.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти