Анчелоти може да работи до 100 години, но сега точно иска при кравите, шегува се синът му

Давиде Анчелоти е един от хората в сянка в треньорския щаб на Реал Мадрид. 34-годишният син на наставника Карло Анчелоти беше сред най-дейните в даването на указания в изминалия финал от Шампионската лига срещу Борусия (Дортмунд), спечелен от испанците с 2:0.

“Карло взима решенията, но може да се каже, че често той се консултира с мен - коментира Давиде. - Баща ми ми прехвърля много отговорности и е идеалният треньор. В момента обаче татко вече не издържа и иска почивка. Той жадува да отиде някъде на ваканция. Предполагам, че ще потегли към Монтана при кравите, а и го заслужава”.

Иначе самият син на Карлето е обект на интерес от страна на други клубове с идеята да го назначат за старши треньор. Той разкри кога това ще бъде възможно от негова гледна точка: “В момента е невъзможно да си тръгна от Реал. Докато не ме изгонят, аз сам няма да се махна. Когато един ден баща ми престане да е наставник, аз ще продължа сам вече като старши треньор. Но пък той може да изкара и до 100 години”, добави Давиде Анчелоти.

Още от Футбол свят

Виж всички