Камавинга сподели откъде очаква да дойдат проблемите във финала

Полузащитникът на Реал Мадрид Едуардо Камавинга се подготвя за тежък сблъсък с Борусия (Дортмунд) във финала на Шампионската лига. На хартия предимството е на страна на “кралете”, но французинът призова за фокусиране върху мача. Срещата е утре от 22:00 часа на “Уембли” в Лондон.

“Надявам се да спечелим - заяви той пред “Ел Еспаньол”. - Убеден съм, че ще бъде тежък мач, защото Борусия е клуб с история. И сега разполагат със силен отбор. След като са стигнали до финала, то са качествен съперник. Ние сме фаворитът, защото сме свикнали да играем такива двубои. По принцип Реал винаги е фаворит, но от значение е това, което се случва на терена.”

Камавинга дори посочи конкретно статичните положения като нещо, с което “жълто-черните” могат да наранят първенеца в Ла Лига.

“За мен Джейдън Санчо е най-опасният футболист на противника. Германците обаче разполагат и със защитници, които са много добри във въздуха. Убеден съм, че ще ни бъде трудно при статичните положения. Все пак ние сме концентрирани и всичко ще се получи”, добави халфът.

Още от Футбол свят

Виж всички