Алегри се е извинил на атакувания журналист, обявиха двамата в обща позиция

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри и редакторът на “Тутоспорт” Гуидо Вакиаго са изяснили своите позиции и са разрешили конфликта, който възникна между двамата в последните дни. Вчера италианските медии съобщиха, че след финалът за Купата на Италия, който бе спечелен от “старата госпожа”, Алегри е крещял и отправил заплахи към Вакиаго.

Алегри заплашил журналист след мача с Аталанта: Ще дойда и ще те ударя

“По отношение на събитията, които последваха мача Аталанта - Ювентус и конфронтацията между Масимилиано Алегри и редакторът на “Тутоспорт” Гуидо Вакиаго, която стана обществено достояние във вчерашния ден чрез медиите, двамата заявяват, че двамата са разговаряли и са разрешили по между си неприятната ситуация. Те са изяснили всички аспекти на своето сътрудничество, както и чувството на отговорност. Алегри е изразил своето съжаление за случилото се в сряда вечер, като е обяснил, че не е искал да заплашва или обижда Гуидо Вакиаго. По този начин двамата са възстановили атмосферата на сърдечност и взаимно уважение, както на лично, така и на професионално ниво,” се казва в официална обща позиция на двамата, изпратена до италианската национална агенция “АНСА”.

Стана ясно наказанието на Алегри

Все пак очакванията продължават да бъдат Масимилиано Алегри да се раздели с Ювентус в следващите дни и начело на “старата госпожа” от лятото да застане Тиаго Мота.

Ювентус може да уволни Алегри още сега след снощните изцепки на треньора

Още от Футбол свят

Виж всички