Валентин Илиев: Получи се хубав двубой, чувствам се добре и в свои води

Новият наставник на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде мнението си след равенството на своя тим с Ботев (Пд). Двата тима не се победиха и направиха 0:0 на “Колежа”, като това бе повторен дебют за Илиев начело на клуба.

Ботев и ЦСКА 1948 опитаха да се победят твърде късно

“Няма как, когато не си победил да смяташ един двубой за успешен, но не мисля, че е и неуспешен. Отборът изглеждаше добре. Поздравявам футболистите, за кратко време разбрахме, че трябва да работим като едно цяло. Имахме своите ситуации. Получи се хубав и динамичен двубой. Изправихме се срещу отбор, който разполага с много скорост. Не само отговорихме подобаващо, но и много добре.

Не мисля, че за 2 дни някой ще успее да разбере не само моите идеи, но и на когото и да е било. Като приоритет сме си наложили повече работа, а не да си говорим. Сигурен съм, че рано или късно нещата ще си дойдат на място. Отборът не заслужава да е в такава ситуация. Знаем, че няма да е лесно, но съм убеден, че ще се върнем на победния път.

Ще гледаме да се възстановим по най-добрия начин. Ще залагаме да работим като отбор.

Аз съм доста години в клуба. Чувствам се добри и в свои води.

Ако трябва да съм честен, потенциалът заслужава да сме по-нагоре от шестото място, но това какво показваме на терена е друго. Като качество имаме много добри изпълнители, но всички ние трябва да разберем, че за да изкачваме стълбичката, трябва да работим всички за този клуб”, заяви Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти