Керкез: Поздравявам моите футболисти, че се раздадоха и подкрепяха

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде мнението си след победата на своя тим над Берое. “Канарчетата” се наложиха с 3:0 като гости.

Ботев (Пловдив) разпиля Берое в Стара Загора, Георги Николов прекъсна голова суша

“Освен, че успяхме да вкараме 3 попадения, смятам ,че изиграхме плана си по перфектния начин. Берое имат много класни състезатели от Южна Америка. Себастиян Вия е най-добрият състезател в efbet Лига заедно с Якуб Пьотровски. Знаехме, че не трябва да даваме много шансове. Искам да поздравя искрено моите футболисти, че се раздадоха и подкрепяха. Знаех, че този момент ще дойде след негативните резултати. Отбелязахме попадение, когато имахме възможността. Можехме да отбележим още, но заслужавахме да спечелим.

Може би сблъсъка с ЦСКА 1948 ще е решаващ, но трябва да подхождаме с един двубой в мислите ни. Отборът не се състои само от 11 състезатели, имаме наказани и контузени. Това е липса на късмет. Групата ни футболисти е много добра, всички сме заедно. Надявам се всичко да завърши добре.

За всички е винаги добре да играят с най-добрите отбори и да са в топ 6. Не мисля толкова напред. Сега искам футболистите да се възстановят и да се подготвим за следващия двубой. С всеки един мач ще оценяваме шансовете си. Засега сме фокусиране за двубоя с ЦСКА 1948. Очаквам във всеки един двубой футболистите да дават всичко от себе си. Не на последно място искам да благодаря на моя щаб”, заяви Керкез.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти