Национал и Лудогорец не успяха да се победят в София

Национал и Лудогорец не успяха да се победят в среща от 20-ия кръг на Елитната група до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на НСА и завърши при резултат 0:0.

Мачът започна по-активно за разградчани, като те създадоха няколко ситуации, но изстрелите не намериха очертанията на вратата. В края на първата част домакините отговориха с добри атаки, но до попадение не се стигна и двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

През втората част отново Лудогорец започна по-добре и Калоян Божков имаше шанс да открие резултата, но останал на чиста ситуация пропусна. През следващите минути на терена имаше много битка и малко футбол, за да се стигне до заключителните минути, в които имаше истинска драма.

Десет минути преди края Лудогорец получи дузпа за игра с ръка в наказателното поле. Зад топката застана капитанът Филип Гигов, но ударът му срещна напречната греда. Национал реагира и минута по-късно Кирил Котев проби и стреля отдалеч, а топката се отби от страничния стълб на вратата. В заключителните секунди Кристиян Горянов също можеше да донесе победата за домакините, но ударът му бе страхотно спасен от Валентин Валентинов.

Така срещата завърши без голове и двата отбора поделиха точките.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти