Дешан: Тази загуба ни припомни какво ни очаква през лятото

Селекционерът на Франция Дидие Дешан изрази разочарованието си представянето на своя тим при домакинската загуба с 0:2 в контролата с Германия.

Германия развали празника на Дешан, Виртц вкара гол от съблекалнята

“Не успяхме да отговорим на нивото на противника по отношение на агресия и решителност. Германия изигра много добър мач. Трябва да приемем поражението, въпреки че не е приятно. То е добро напомняне за това какво ни очаква през лятото. Аз съм отговорен за нея, защото съм начело на тима. Не виня играчите, но е очевидно, че не показахме нужната игра. На какво бяхме способни? Точно този въпрос мога да си задам, но не успяхме да го покажем, а международното ниво е безпощадно. Германия ни предостави двубой с висок интезитет от самото начало. Ние реагирахме, но безуспешно.

Знаем какво трябва да направим, за да не се повтори същото след три дни и на Европейското първенство. Това не е оправдание, но е факт, че всички играчи пристигнаха много уморени. Също така имаше някои пропуски в играта ни. Аз обаче не съм притеснен. Въпреки това имахме доста трудности, които ще трябва да преодолеем. Също така този мач не беше необходим, за да разберем какво е значението на Антоан Гризман за нашия състав”, коментира Дешан след двубоя.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти