Чикаго изненада Кливланд, Лейкърс спечели битката за Лос Анджелис след обрат

Тази нощ се изиграха шест мача от редовния сезон в НБА. Отново не бе никак скучно и имаше някои доста интересни срещи и изненадващи резултати.

Далас Маверикс се съвзе бързо след загубата от Кливланд Кавалиърс и удари Торонто Раптърс. Лука Дончич отново бе блестящ с трипъл дабъл от 30 точки, 11 борби и 16 асистенции. Кайри Ървинг добави още 29 точки за успеха на гостите.

По същото време се изигра и мача между Индиана Пейсърс и Ню Орлиънс Пеликанс, като домакините се наложиха със 123:114.

Минесота Тимбъруулвс продължи силната си серия и надви Мемфис Гризлис със 110:101. Мачът бе надстрелване между Антони Едуърдс и Джарън Джаксън, като първият наниза 34 точки, а вторият - 33.

Чикаго Булс поднесе изненадата на вечерта, след като надигра Кливланд Кавалиърс със 132:23 след продължения. Героят на вечерта в "Юнайтед Сентър" бе ДеМар ДеРоузън с дабъл-дабъл от 35 точки и 10 борби за успеха на "биковете".

Саркраменто Кингс допусна нова загуба в гостуването си на Денвър Нъгетс с 96:117. Александър Везенков не взе участие в мача.

Нощта завършва с голямото дерби на Лос Анджелис. Клипърс приема Лейкърс в 05:00 часа, като очакванията са за изключително оспорван и интригуващ сблъсък, макар домакините да са определяни като фаворит срещу ЛеБрон и компания.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти