Алекс Колев: Нещата изглеждат доста добре

Голмайсторът на Крумовград Александър Колев сподели пред Sportal.bg, че когато отборът побеждава, се вдига самочувствието, независимо дали е в контрола или официален мач. Нападателят е оптимист, че тимът ще покаже добро лице през пролетния полусезон.

"Със сигурност днес беше най-сериозната ни контрола. Когато побеждаваме, се вдига самочувствието на отбора, независимо дали са контроли или не. Всяка една победа е важна за отбора и неговото самочувствие.

Лидерът в Босна нанесе първа загуба на Крумовград

Започнахме да разбираме изискванията на треньора, стиковахме се, запазихме ядрото от футболисти и нещата се получават доста добре. Направихме много хубави неща. Днес допуснахме доста лесни три гола, трябва да ги анализираме и да си поправим грешките. Във фаза атака се представяме нелошо - във всеки един мач отбелязахме по два-три гола. Нещата изглеждат доста добре.

Станислав Генчев: Имаме сили да се надиграваме с всеки един отбор

Имаме добър отбор и мисля, че ще покажем едно добро лице през пролетния полусезон. Не си слагам цел колко гола да вкарам, важното е отборът да върви. На лагера в Турция го показахме. Чувствам се добре физически, треньорът знае какво да изстиска от мен. Старая се да помагам на отбора с каквото мога и се надявам да се получава", каза Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички