Донарума благодари на Луис Енрике и Киелини

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума благодари на старши треньора Луис Енрике за доверието и на сънародника си Джорджо Киелини, който заяви, че именно стражът е най-добрият италиански футболист.

Донарума и неговият Пари Сен Жермен направиха равенство 1:1 при гостуването си на Борусия (Дортмунд), което бе достатъчно за класиране в следващия етап на Шампионската лига.

Равенство в Дортмунд беше достатъчно на Пари Сен Жермен

"Благодаря на треньора за доверието в мен", коментира вратарят пред телевизия Sky Sport Italia. “Винаги опитвам да съм на разположение на отбора - ние сме хора, а не роботи. Най-важното нещо е да държим главите си високо вдигнати, да работим сериозно и винаги да сме готови", каза Джанлуиджи Донарума.

На поздрава на бившия капитан на националния тим на Италия Джорджо Киелини и думите му, че в момента Донарума е най-добрият италиански футболист, вратарят отговори: "Много му благодаря, защото той винаги е мил с мен. Наистина съм много благодарен. Той ми е приятел и много го обичам. Прочетох, че приключва състезателната си кариера, така че му желая много късмет. Споделихме страхотни моменти заедно, написахме история и съм доволен, че бях част от неговото пътуване”.

Мбапе се ядоса на указанията на Луис Енрике, той му отговори

Донарума и Киелини станаха европейски шампиони с националния състав на Италия през 2021 година, побеждавайки Англия на финала на първенството на стадион "Уембли" в Лондон.БТА

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти