Откупуването на Жоао Феликс от Барселона ще зависи от много фактори

Бъдещето на нападателя на Барселона Жоао Феликс тепърва предстои да бъде решено. Както е известно, той в момента играе под наем на "Камп Ноу" от Атлетико Мадрид. Представянето му обаче е доста силно с екипа на каталунците и в клуба все повече се замислят за това да го задържат за постоянно. Дали това ще се случи, ще зависи от много и различни фактори, твърди трансферният експерт Фабрицио Романо. 

"Жоао Феликс отбеляза победния гол за Барселона срещу основния си клуб Атлетико Мадрид през уикенда, така че сега всички се питат какво е бъдещето му? Както често се случва, това ще зависи от много фактори... На първо място е ситуацията с Финансовия феърплей, какви продажби ще успее да направи Барселона. Ще има много фактори и очаквам да има истинска сага между май и юни, но не сега. В момента в Барселона просто искат да се наслаждават на Феликс, който пристигна само преди три месеца. В клуба са много доволни от него, а и той самият е щастлив там. Всички се чувстват добре, а и от хората около него знам, че той няма как да се завърне в Атлетико. Така че за момента Жоао ще се наслаждава на живота в Барса", твърди Романо. 

Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!

Откакто премина в Барса Жоао Феликс е записал 17 мача във всички турнири, в които има 5 гола и 3 асистенции на сметката си.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти