Тайните на олимпийската шампионка Атинг Му

Една от съперничките на Мери Мораа на пистата - Атинг Му, сподели какво й е помогнало да управлява начина си на живот на пистата и се надява, че ще е от полза и за други млади жени. Американката каза, че вярва в себе си, тъй като няма какво да крие и не е нужно да прави шоу, за да привлече други хора.

“Чувствам се така, сякаш се чувствам най-добре, когато съм истинската си същност, защото не ме интересува какво правят другите или каква е определена ситуация. Харесва ми да бъда себе си, защото няма филтър и не полагам много усилия да бъда себе си. След като стигнах до този момент, пренесох това в света на пистата, където ми харесва да бъда това, което съм. Това е нещо, което бих дала 1000% на други момичета, просто за да бъдат себе си“, каза Му по време на интервю за Voice in Sport.

Тя добави, че е по-добре да си истински и да имаш няколко истински хора около себе си, отколкото да си фалшив и милиони хора да се влюбят в твоя версия, която не съществува.

Олимпийската шампионка на 800 метра обясни още, че с такъв манталитет е събрала хора, които са й показали искрена подкрепа и тя също е успяла да им отвърне със същото.

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти