През седмицата местят Георги Гаджев в Пловдив

През новата седмица се очаква пострадалият навигатор Георги Гаджев да бъде транспортиран от болницата в Шумен в родния му Пловдив, където ще бъде опериран. Гаджев пострада тежко при катастрофата по време на тестовете на Мирослав Ангелов вчера, при която загина 4-кратният рали шампион на България.

Според информация от болницата в Шумен, Георги е в стабилно състояние, без опасност на живота, контактен и се храни сам. Часове след катастрофата от болничното заведение съобщиха, че навигаторът е с фрактура на таза, след като беше приет в реанимацията.

Мирослав Ангелов загина по време на тестове

Лекарите в Шумен държат на това Гаджев да прекарва колкото се може повече време на спокойствие и сам, като това е наложило ограничаването на всички желаещи да го посетят в болницата. Заради апаратурата в болничната му стая Георги е и без мобилен телефон, това пък е за тези, които упорито му звънят и пращат съобщения.

Миро Ангелов остава сред най-успешните български пилоти

При катастрофата вчера, Гаджев е успял да излезе от горящата кола сам и извадил навън и Миро Ангелов, който обаче по-късно е починал в болницата от тежките вътрешни травми, които е получил при удара с висока скорост.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти