Пламен Христов: Има страхотен климат в отбора

Ще се подсилим с още един играч, обяви президентът на ВК Черно море Красимир Илиев

"Има страхотен климат в отбора, момчетата тренират на пълни обороти, което може само да ме радва". Това заяви старши треньорът на мъжкия отбор на Черно море (Варна) Пламен Христов.

Той не скри задоволството си от играта в контролата с Нефтохимик, загубена 1:3 гейма в Бургас.

"Все още не сме в най-добра форма, но показахме хубави неща на игрището. Освен това не бяхме в оптимален състав, но по-важното е, че имах възможност да видя къде се намираме в навечерието на първенството, както и да видя някои от момчетата срещу много стойностен тим, какъвто е настоящия шампион. Хубаво е, че Борис Начев вече изигра цял мач, след като бе преследван от контузия през лятото и като навлезе в оптимална форма ще бъде още по-полезен", коментира Христов.

"Няма как да подмина и представянето в тренировките, а и в срещата на две от момчетата от школата ни. 17-годишният ни център Константин Стойков и 16-годишното либеро Ивайло Георгиев имат качества и показват желание за игра. Бъдещето е пред тях, както и пред другите от школата, ако продължават да се трудят и влагат в тренировъчния процес. Повече контроли не планираме и вече се съсредоточаваме и насочваме тренировки към гостуването ни в първия кръг на Добруджа 07 от шампионата на Ефбет Супер Волей", допълни старши треньорът.

Президентът на клуба Красимир Илиев пък бе загадъчно лаконичен: 

"Има какво да се желае, разбира се. Селекцията е отворен процес, така че може би ще се подсилим с още един играч в следващите дни".

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти