Ел Маестро с една дилема преди двубоя с Локо (София)

Треньорът на ЦСКА - София Нестор Ел Маестро има една въпросителна преди утрешното домакинство на Локомотив (София) от междинния 11-и кръг на efbet Лига. Той трябва да реши на кого да заложи отляво на защитата. 

В началото на сезона там неминуемо стартираше лятното попълнение Сейни Санянг. 20-годишният гамбиец обаче често се пропукваше, като направи фатална грешка при равенството 1:1 с Черно море и седна на пейката. Тогава отляво на ариергарда застана Тибо Вион, а "червените" записаха три поредни победи във формация 4-4-2 с ромб в средата на терена. 

“Червените” вдигнаха Кареасо за мача с Локо (София)

При 2:1 над Ботев (Пловдив) обаче французинът получи четвъртото си официално предупреждение от началото на сезона и е застрашен при следващ жълт картон да бъде наказан за една среща. Както е известно, след домакинството на Локо (София) столичани гостуват на лидера във временното класиране Локомотив (Пд), а после идва и дербито с Левски

Твърде вероятно е Нестор Ел Маестро да съхрани Вион за тези мачове и да го извади от титулярите за утрешния двубой с "железничарите". Опциите за неговата позиция са Сейни Санянг, както и привлеченият по настояване на сръбския наставник Емануел Шакич, който подобно на Вион може да действа на няколко различни поста.

Ел Маестро уцелен с монета на "Колежа" (снимка)

В ядрото на ариергарда пък на мястото на контузения Браян Кордоба ще започне Мено Кох. Именно нидерландецът замени колумбийския бранител след контузията му през първото полувреме на "Колежа".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти