Тихомир Иванов пред Sportal.bg: Разочарован съм, все едно скачаше някакъв тийнейджър

Тихомир Иванов не успя да се класира за финала в скока на височина на Световното първенство по лека атлетика в Будапеща, след като преодоля 2.18 метра в квалификацията по-рано днес. Българинът, който има 2.25 м през сезона, направи три грешки на следващата височина от 2.22 м и приключи участие си в унгарската столица. Иванов беше изключително разочарован от представянето си, но застана пред камерата на Sportal.bg в Будапеща.

"Разочарован съм, разбира се. Всеки, който е очаквал да вляза на финал, включително и аз, е разочарован. Не знам на какво се дължи. Направих всичко възможно, за да дойда в най-добрата си форма. Чувствах се перфектно, но явно има нещо, което не сме отработили. Не знам какво е. Разочарован съм. Не може цял сезон да се въртя около едни височини, които също не са задоволителни, но поне се надграждаше целият сезон и сега точно на Световното да се получи обратният ефект. Ужасно е. Стана така в Истанбул, сега същата работа", каза Иванов пред Sportal.bg.

"Супер много ме е яд. Този резултат не отговоря нито на опита ми, нито на годините ми. Все едно скачаше някакъв тийнейджър, много съм разочарован. Ужасно е", добави той.

Цялото интервю с Тихомир Иванов може да намерите във видеото.

Следете всичко най-интересно от Световното по лека атлетика от пратеника на Sportal.bg в Будапеща Рая Иванова!

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти