Филип Филипов: Не е моментът да се задават въпроси дали ще бъде сменен Саша Илич

Изпълнителният директор на ЦСКА - София коментира загубата от тима на Сепси във втория кръг от квалификациите на Лигата на конференциите. Филипов смята, че отборът му е играл слабо, но все още има шансове да продължи напред, ако изиграе добре ответния двубой.

“Много слаб мач за нашия отбор. С всяка изминала минута губихме ин§ициативата. Имахме желание да победим, имаше прекрасна атмосфера, създадена от феновете, за което им благодарим и се извиняваме за мача, който изиграхме. Наистина тежка загуба, но има още един мач и ще направим всичко възможно, ако можем да продължим. Задачата е трудна, загубихме с 0:2, отиваме и пак ще дадем максимума от себе си там”, каза Филипов.

Кошмарни грешки в защита драстично намалиха шансовете на ЦСКА - София в Европа

Ръководителят коментира и недоволството от страна на феновете, които се събраха след края на мача и поискаха обяснение за слабата игра на отбора:

“Нормално е да бъдат недоволни след тази подкрепа, която оказаха на отбора, през целия мач. Не спряха да подкрепят отбора. Нормално е да са недоволни и с оглед на играта, която показахме, имат право.”

Напрежение на "Армията"! Гневни фенове поискаха обяснение след загубата от Сепси

Филипов каза и няколко думи за съдията на мача, към който имаше претенции заради начина, по който бе водена срещата:

“Според мен съдията не повлия на крайния резултат. Моето мнение е, че ние днес бяхме надиграни от отбора на Сепси.”

Администраторът сподели още и мнението си за спекулациите, че играчът на “червените” Иван Турицов е репликирал неприлично феновете на отбора след края на мача:

“Не съм бил свидетел на случката, която е станала. Ако има такова нещо Иван Турицов да си е позволил да псува феновете, той ще бъде наказан по вътрешния правилник на клуба.”

Накрая Филипов завърши, изказвайки подкрепа за отбора и треньора Саша Илич:

“Аз заставам зад целия отбор. Ние за това сме ръководство. Седим и зад треньора, и зад отбора. Когато се загуби един мач, всички са виновни, не само един човек е виновен за загубата. Нека да мислим сега за втория мач. Да отидем, да направим всичко възможно. Такива въпроси дали ще бъде сменен Саша Илич или не, мисля, че не е моментът да се задават.”

Саша Илич: Недопустими грешки! Играхме прекалено бавно

Още от БГ Футбол

Виж всички