Селекционерът на Испания: Съдийството не е причината за загубата ни

Селекционерът на младежкия национален отбор на Испания Санти Дения похвали футболистите си след загубения финал на Европейското първенство срещу Англия. Испанците отстъпиха с 0:1, а Абел Руис пропусна дузпа в добавеното време и не успя да прати мача в продължения.

“Гордея се с момчетата, които за кратко време се превърнаха в семейство. Независимо дали печелим или губим, ние винаги сме едно цяло и показваме уважение към съперника”, сподели наставникът на Ла Рохита. 

Късметлийски гол и спасена дузпа в 99-ата минута донесоха дълго чакан триумф на Англия при младежите

“Играхме добре до почивката, но получихме гол в най-неподходящия момент. Не спряхме да си вярваме и създадохме немалко положения до самия край на мача. Въпреки поражението, ще продължим да следваме стратегията за развитие на националните отбори - от мъжкия състав до този под 15 години”, подчерта бившият защитник на Атлетико Мадрид

Футболист на Нюкасъл стана играч на Европейското за младежи

“Не ми е работата да давам оценка на съдийството. Реферите са избрани от УЕФА и са най-добрите в Европа. Не мисля, че съдията е повлиял на крайния резултат. Други са причините за загубата ни”, добави Санти Дения.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти