Трудно решение предстои за Динос Митоглу

Гръцкият баскетболист Динос Митоглу днес може да бъде радостен, защото от Спортния арбитражен съд (CAS) намалиха наказанието му за участие в професионални мачове от 32 на 16 месеца, което означава, че той ще може да се състезава от 28 юли тази година.

Въпреки че забраната му за игра все още не е приключила, той ще може да играе за националния си отбор на Световното, както и да си избере клуб за следващия сезон.

Очаква се вечните съперници Панатинайкос и Олимпиакос да влязат в люта битка за подписа му. "Детелините" се нуждаят именно от този тип опитни и познаващи тима играчи, които да се върнат в ОАКА, за да изградят едно ново и по-стабилно ядро, затова и много ще желаят да успеят да се разберат с бившия играч на Арис, ПАО и Олимпия Милано.

Имайки предвид мъглата около случаите с Костас Слукас и Никола Миротич - от страна на гранда от Пирея също ще следят внимателно случващото се и ще дадат всичко от себе си, за да привлекат 27-годишното крило като заместник на заминалия за Сакраменто Кингс Александър Везенков.

Решението обаче стои пред самия играч, който ще има плеяда от клубове, интересуващи се от услугите му.

Снимка: Imago

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти