Арда завъртя реми с дубъла на ЦСКА 1948

Арда (Кърджали) и ЦСКА 1948 II завършиха 1:1 в среща, играла се на стадион "Летище" в София. Сред зрителите беше финансовият благодетел на "червените" Цветомир Найденов. Отборът от efbet Лига откри в 52-ата минута чрез Абубакар Тунгара, а минута преди края съперникът изравни чрез Преслав Антонов. Това бе втора контрола от подготовката на елитния тим, като в предишния кърджалийци постигнаха успех с 3:1 над Марица (Пловдив)

След нулево първо полувреме, в което липсваха особени опасности и пред двете врати, резултатът бе открит в 52-ата минута от появилия се като смяна Абубакар Тунгара. Арда отне топката в средата на терена и тя бързо бе изнесена към нападателя. Той пое кълбото и след самостоятелен пробив между двама бранители се разписа с изстрел покрай вратаря.

Арда си върна полузащитник от Русия

Минута преди края на мача дубълът на ЦСКА 1948 съумя да изравни. Енрике Рафаел нахлу отляво по атаката на "червените", навлезе в наказателното поле и подаде успоредно на голлинията. Пасът намери включилия се от втора линия капитан Преслав Антонов, който с топовен шут оформи крайното 1:1. Следващата проверка за Арда (Кърджали) е на 1 юли срещу Локомотив (София).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти